You are here

 LCS² медна инсталация, завършена система до 10 Gbits/s

   

 LCS2 animation

 

 

 

LCS² конектори

  1. Вкарайте кабела в долната част на конектора.

Уверете се, че маркировките остават видими, в съответствие с EIA/TIA. Съвместими с всички кабели, познати на пазара в момента: U/UTP, F/UTP, SF/UTP.

  1. Разделете и поставете жиците.

Те автоматично се раздалечават на 13мм, няма нужда от измервания

  1. Поставете горната част на конектора.
  2. Завъртете, за да завършите свързването

Завъртете, за да притиснете едновременно всички жици, след това ги отрежете и контектора е готов за употреба

LCS² пач панели

 

Пач панелите се използват за монтиране на RJ45 конектори (автоматично заземяване на конекторите към пач панелите). В един пач панел могат да бъдат монтирани 4 пач блока с различна функция. Универсалният пач панел позволява да се комбинират различни категории медни кабели с конектори, RJ45 телефонни блокове, фибро-оптични касети, конвертори оптика/мед, РоЕ инжектори, и т.н. Доставя се с комплект винтове и гайки.

Иновативната система за бърз монтаж осигурява безвинтово закрепване на пач панелите. Тази система осигуравя автомачно замезяване на пач панелите към металната конструкция на 19” rack шкафове.

 

 

patch panels

patch panels 1

LCS² пач корди

 

Индивидуално тествани корди

Пач кордите на Легранд осигуравят високо качество на кабелната система, както и останалите компоненти. Легранд отделя все пак особено внимание на качеството на RJ45 пач кордите, които са сертифицирани от 3Р лаборатория за съвместимост. За повече инфомация, вижте каталога.

 

Тествани съгласно всички параметри

Легранд кордите са индивидуално тествани, за скорост на връзката и непрекъснатост на услугата. Всички параметри са измервани: CR, ACR, NEXT, възстановяване на загубите, затихване, др. Кордите, които не отговарят на критериите се отхвърлят. Тези тестове са гаранция за отлична скорост на връзката и непрекъснатост на услугата

 

Универсални корди

Предлагат се в кат. 6А, кат. 6 и кат. 5е и в 3-те типа кабели  (U/UTP, F/UTP и SF/UTP). Кордите се предлагат в различни дължини.

  patch cords

LCS² кабели

За осигуряване на кохерентност на всичките LCS² cat. 6A, cat. 6 и cat. 5e системи, Легранд предлага серия от 4 усукани кабела и в четирите типа: (U/UTP, F/UTP и SF/UTP).

  patch cables

UPS

© 2018 Legrand - All Rights Reserved