You are here

LCS² кабелен мениджмънт и аксесоари

Кабелен мениджмънт за VDI мрежи

Използва се като консолидираща точка между шкафа и RJ 45 розетки, съгласно ISO 11801. Позволява ELV разпределение в кат. 6 STP/FTP/UTP и кат. 5e FTP на окабеляване в зони, съдържащи от 1 до 12 RJ 45 розетки.Централизирането на връзките, близо до тяхната точка на употреба, позволява гъвкавост и подобряване на инсталацията. Възможно е да се оставят незаети линии в зоновата разпределителна кутия, даващи възможност за бърза реакция при бъдещи нужди на потребителите. Може да се монтира в окачени тавани или двойни подове. Възможност за свързване към пач панел или подова кутия. Поликарбонатен капак и полипропиленова основа. Защитен индекс на опън: IP 21. Защита срещу механични удари: IK 07. Предлага се в предварително оборудвана или готава за оборудване версия с 4 х RJ 45 конекторни блока. Могат да се използват конектори UTP, FTP, STP или SFTP. 8 или 12 RJ 45 конектора, съгласно изискванията ( версия с 8 конектора също така позволяа конфигурация на до 12 връзки, като се замести празния модул с блок с 4 конектора). Оформлението на зоновите разпределителни кутии става чрез използване на AutoCAD или софтуер на Легранд.

  area distribution

LCS²: решения направени по зададени размери

RJ 45 розетките се свързват със зоновата разпределителна кутия, използвайки смесена корда, оборудвана от едната страна с RJ 45 накрайник, за да се свърже към кутията и накрайник от другата страна, за да се свърже с LCS конектора на RJ 45 розетката или RJ 45 - RJ 45 корда, за да се свърже с медно проводима розетка RJ 45.

  made-to-measure

MosaicRJ 45 розетки

Позволява свързване към мрежа, независимо от нуждите: 10 Gb, Cat. 6, Cat. 5, STP или FTP.Оборудвани с IDC конектори.Възможно възстановяване на кабела в случай на грешка. Предлагат се в стандартна версия и във версия за меден кабел. Възможна инсталация в плитки кабелни канали, 35 мм за UTP и FTP конектори, 50мм за STP. В Mosaic RJ 45 розетки могат да се монтират RJ 45, RJ 12 or RJ 11 без деформация на контакта. Пасват перфектно на всякакви продукти от серията (подови кутии, колони, кабелни канали и др.) 

  mosaic rj45

RJ 45 ключове и разпределители

Предлагат се като кутии за интегриране в пач панел (5 или 8 RJ 45 STP порта) или във вариант за вграден монтаж.

  rj45 and distributors

Безжичен модул за интернет достъп Mosaic

Позволява на всеки компютър с  WiFi  да се свърже към интернет мрежата без кабел свързан към RJ 45 розетка. Може да се монтира, в която и да е точка на сградата и в други модули от серията (размер 4 модула), предлагаща скорост 54 Mbit/s. Пример на употреба: обмен на дата между други компютри, достъп до интернет или пък до мрежови принтер. Безжичния модул за интернет достъп се доставя с конфигуратор CD-Rom, за да се гарантира сигурен достъп до мрежа.

  access point

UPS

© 2018 Legrand - All Rights Reserved