Свързани продукти Netatmo

Просто, интуитивно, без да се натрапва в личния ви живот, Netatmo ви помага да поемете контрола над дома си.

🡐 Назад

Дизайн, архитектура, мебели: почти всичко се е променило.

И все пак някои неща са останали същите. Не трябва да забравяте да изключите осветлението преди да излезете, да заключите вратата и да затворите добре прозорците, да регулирате отоплението си в цялото жилище или в отделни стаи. И най-малкото съмнение за всяко едно от тези неща може да ви съсипе деня, точно като камъче в обувката. Сега можете да забравите всичко това. Благодарение на Netatmo можете да се радвате на вашето спокойствие.

 • Свързана вътрешна камера
  Свързана вътрешна камера

  Получавате сигнали в реално време и можете да предприемете действие в случай на нарушител в дома ви

  Сигнали за нарушители
  Познато или непознато лице? Благодарение на лицевото разпознаване и незабавно известие за влизане с взлом, предприемате действия само когато е необходимо.

  Достъп до всички функции, без необходимост от абонамент
  Видеосъхранението, обновяването на приложението и всички функции на свързаната вътрешна камера са достъпни по всяко време без абонамент.

  Гарантирана лична неприкосновеност на семейството
  Използвайте лицевото разпознаване, за да запишете вашите близки и да деактивирате известията и видеозаписите от тях. Задачата на вашата вътрешна камера е да открива нарушителите, а не вашите роднини.

  Напълно защитени данни
  С Netatmo вашите данни са винаги защитени. Можете да съхранявате видеоклипове локално на microSD карта, използвайки криптиране с висока защита и, ако желаете, да ги архивирате в облака чрез Dropbox, iCloud или вашия FTP сървър.

  Лесен за инсталиране
  За да инсталирате камерата си, не е необходимо да сте специалист и да имате дълбоки технически познания. Трябват ви само щепсел, Wi-Fi, смартфон и няколко миннути свободно време, за да изтеглите, инсталирате и настройте приложението.

   

 • Свързана външна камера
  Свързана външна камера

  Получавате известия в реално време, ако натрапник влезе в собствеността ви и предприемате необходимите действия

  „Умни“ известия: насладете се на спокойствието си
  Получавате известие в реално време на вашия смартфон, в случай че лице или превозно средство бъде засечено във вашата собственост. Вие решавате какво да правите след това.

  Без фалшиви аларми
  Настройте външната си камера да получава само важни и полезни за вас сигнали, чрез функцията Alert-Zones и задаване на точни параметри на известието.

  Камера, оборудвана с умна LED осветителна система
  Умната LED осветителна система ви помага да избегнете натрапници и осветява пътя ви през нощта.

  Достъп до всички функции, без необходимост от абонамент
  Видеосъхранението, обновяването на приложението и всички функции на свързаната вътрешна камера са достъпни по всяко време без абонамент.

  Лесна инсталация
  Външната камера може да замени съществуващо осветително тяло или лесно и бързо да се монтира на ново място. След това просто я свържете към вашия Wi-Fi.

   

 • Свързани сензори за врати и прозорци
  Свързани сензори за врати и прозорци

  Бъдете предупредени, дори преди самото влизане с взлом

  Умните сензори за врати и прозорци ви предупреждават чрез известие на смартфона ви за проблем, дори преди да се някои да е влязал с взлом. Инсталирани на врати и прозорци по ваш избор, те могат да ви известят дали някой се опитва да влезе със сила. Също така алармират ако вратата или прозорецът се отворят внезапно и изпращат незабавно известие на смартфона ви. Това ви спестява ценно време в случай на влизане с взлом.

  За повишаване на сигурността, добавете свързаните сензори за врати и прозорци към вашата свързана вътрешна камера. Сензорите работят само с вътрешната камера.

   

 • Свързана вътрешна сирена
  Свързана вътрешна сирена

  Определете натрапници и защитете дома си от взлом

  Свързаната вътрешна сирена Netatmo работи перфектно с вашата умна вътрешна камера, за да бъде дома си в безопасност. Благодарение на лицевото разпознаване, камерата прави разлика между познати и непознати лица, животни и различава безобидни движения. Без фалшиви аларми! Ако бъде открит нарушител, камерата изпраща известие на вашия смартфон, докато вътрешната сирена автоматично издава своята оглушителна 110-децибелова аларма.

  За повишаване на сигурността, добавете свързаните сензори за врати и прозорци към вашата свързана вътрешна камера. Сензорите работят само с вътрешната камера.

   

 • Свързан детектор за дим
  Свързан детектор за дим

  Бъдете уведомени в случай на пожар, където и да сте

  Сигнали в реално време
  Ако свързания детектор засече дим, задейства 85-децибеловата си аларма и ви известява незабавно на вашия смартфон. От съществено значение е, когато сте далеч от дома!

  10-годишен живот на батерията *
  Свързаният детектор за дим е оборудван с батерия с 10 години живот - максималният експлоатационен живот за всички димни аларми. Никога няма да се налага да сменяте батериите!

  Тест за редовна самопроверка
  Функцията Self-Test (тест за самопроверка) проверява дали детектора за дим функционира правилно. Ако открие проблем, той изпраща известие до вашия смартфон.

  Лесна инсталация
  Инсталирайте свързания детектор за дим само за няколко минути, като просто го закрепите с винтове към тавана. След това изтеглете и инсталирайте приложението.

   

 • Свързан Термостат
  Свързан Термостат

  Комфорт и енергоспестяване всеки ден

  График на отопление: лесно енергоспестяване
  Графикът на отопление ви спестява пари и гарантира постоянна и подходяща температура в дома ви. Отивате на почивка? Задайте режимите „Продължително отсъствие“ и „Предпазване от замръзване“.

  Управлявайте своя умен термостат от вашия смартфон
  Контролирайте термостата си от разстояние чрез вашия смартфон, таблет или компютър. Можете да го правите и ръчно.

  Самообучителна функция: винаги правилната температура, независимо от времето навън
  Умен термостат! Взема впредвид външната, вътрешната температура и поведението на жилището, за да ви гарантира винаги желаната от вас температура.

  Съвместим с газови, нафтови котли, колти на дърва и термопомпи.
  Може да се постави на масата (безжично) или да се монтира на стената.

   

 • Стартов пакет – свързани радиаторни вентили
  Стартов пакет – свързани радиаторни вентили

  Управлявайте температурата в дома си дори при централно отопление

  График за отопление стая по стая, адаптиран към вашите потребности
  Отоплявате дома си до подходящата температура, където е необходимо, благодарение на графици за отопление стая по стая.

  Самообучителна функция: винаги правилната температура, независимо от времето навън
  Интелигентно отопление! Взема впредвид външната, вътрешната температура и поведението на жилището, за да ви гарантира винаги желаната от вас температура.

  Управлявайте радиаторите от смартфон си
  Управлявайте вашите свързани радиаторни вентили от вашия смартфон, таблет или компютър. Можете да ги регулирате и ръчно, когато сте вкъщи.

   

 • Допълнителни свързани радиаторни вентили
  Допълнителни свързани радиаторни вентили

  Задайте исканата температура стая по стая, по всяко време

  График за отопление стая по стая, адаптиран към вашите потребности
  Отоплявате дома си до подходящата температура, където е необходимо, благодарение на графици за отопление стая по стая.

  Комфорт или икономичен режим?
  Изборът е ваш!

  Свързаните радиаторни вентили са чудесно допълнение към вашия Netatmo термостат или стартов пакет с вентили. Избирате между два режима на отопление. Режим „Comfort Priority“ казва на радиаторните вентили да поддържат в определени стаи температура по-висока от зададената на термостата. Режим „Eco Priority“ казва на вентилите да понижат температурата.

  Регулирайте топлината на радиатора, където и да сте. Управлявайте вашите свързани радиаторни вентили чрез вашия смартфон или ръчно.

   

 • with Netatmo program
  with Netatmo program

  В допълнение към основната продуктова гама, Netatmo, A brand of Legrand, си сътрудничи с ключови индустриални лидери като част от програма „with Netatmo” за съвместно създаване на безупречни решения, които се вписват в дома и начина ви на живот.

РЕСУРСИ И ИНСТРУМЕНТИ: