НОВИНИ

Иновации в центровете за данни от Legrand
2018-05-23

Средата в центровете за данни се променя бързо и нашите решения се развиват заедно с нея. Legrand Групата непрекъснато обновява решенията си, за да осигури добавена стойност за своите партньори и клиенти. Вижте по-долу последните новини в тази сфера.

Legrand бе награден за иновации в активната зона на центровете за данни

Legrand заслужи наградата Deutscher Rechenzentrumspreis в категория „Иновации в Активната зона на Data Center“. Журито бе впечатлено от HDOT Cx PDU (Power Distribution Unit) за сървърни шкафове, окомплектовани с щепселни гнезда за захранващи кабели с конектори тип C14 и/или C20.

Вижте видеото за универсалните конектори C14/C20:

https://www.youtube.com/watch?v=xEo7spdhzQg

 

HDOT Cx HDOT Cx

Универсални конектори за захранващи кабели C14 и/или C20

Ralf Ploenes Ralf Ploenes (вторият от ляво)

VP, Продажби и Операции ∙ EMEA приема наградата от името на eкипа на Server Technology (a brand of Legrand)

Изложение „Solution Datacenter Management“ 2019, в Париж

Legrand участва активно в много изложения за центрове за данни в цял свят. На 18-19 март 2019г. представихме нашите решения за центрове за данни на изложението Solution Datacenter Management 2019 в Париж, Франция. На щанда бяха представени решения от марките Raritan, Minkels и Legrand, част от Групата Legrand: LCS³ медни кабели за центрове за данни, Microdatacenter с вградено охлаждане и пожарогасене, интелигентни PDU в различни цветове, окабеляване на центрове за данни и много други.

 

1

Legrand щанд @ SDM 2019

2

Legrand щанд @ SDM 2019

3

Презентация на центрове за данни
@ SDM 2019

4

LCS3 медно окабеляване

5

Minkels интегриран център за данни

6

Raritan „умни“ PDUs

Изложение „Data Centre World exhibition 2019“ в Лондон

Друго интересно изложение се състоя през март 2019 г. в Лондон. Бяха представени малко по-различни решения от нашето портфолио - включително контрол на достъпа до шкафовете в центровете за данни (необходими във връзка със съответствие с GDRP) или Sunbird, софтуер за управление на центрове за данни (DCIM).

 

1

Legrand щанд @ DCW 2019

2

Sunbird DCIM

3

LCS3 медно и ФО оптично окабеляване

Разширяване на производството ни за студени коридори

Производството ни на студени коридори и рак-шкафове е базирано във Вегел, Холандия (Veghel, Netherlands). През миналата година започна разширяване на производството, за да се отговори на нарастващото търсене. Всичко върви по план. Една от основните цели беше да се изгради напълно автоматизирана линия за прахово боядисване, която вече е напълно функционираща. Вижте краткото видео.