НОВИНИ

Серията Valena Life/Allure with Netatmo предлага достъпно решение за „Умен дом“
2019-10-16

Netatmo 0

 

Legrand България представя серията Valena Life/Allure with Netatmo, като предоставя на своите клиенти възможността да заживеят в един „умен дом“, чието инсталиране и управление е „лесно като детска игра“. Това става възможно, като се заменят стандартните ключ или контакт със стартовия пакет Valena Life with Netatmo. Всеки допълнителен продукт или пакет с различна функция може да се поръча отделно и да се интегрира лесно

 

 

„В последните години наблюдаваме сериозен интерес към продукти, свързани с автоматизацията на дома. По наши данни, почти всеки трети човек притежава поне едно интелигентно устройство вкъщи. Ето защо Legrand постоянно работи в тази насока и сега представя на клиентите си в България продуктите от серията “Valena Life/Allure with Netatmo”, чрез които лесно да управляват осветление, отопление, щори за по-безопасен, по-комфортен и по-ефективен дом“, коментира Людмил Даскалов, управител на Legrand България.

 

 

Netatmo  2

 

 

Потребителите се нуждаят от унифицирани решения във всеки аспект от живота си – сега те имат възможността да контролират гласово дома си с помощта на познатите Siri, Alexa или Google Assistant и да се справят безупречно с мултитаскинга. Иновативната серия Valena Life/Allure with Netatmo е адаптирана към нуждите на клиентите чрез интелигентните си продукти. Тя е съвместима с известни платформи като Apple HomeKit, Google Home, Amazon Echo, Somfy, Bubendorff, Netatmo или IFTTT, като дава възможност към системата да се добавя продукт на трета марка и така да се обогатят още повече функционалностите.

 

 

Netatmo 3

 

 

Домът е мястото, където човек гради бъдеще, където се прибира след тежък ден, където развива идеи за бизнеса си. Netatmo отлично се грижи за него и подсигурява комфорт и автономност. Сега потребителите разполагат с унифициран контрол на осветлението, температурата, ролетните щори, електроуредите, използвайки приложението Home + Control на смартфона или таблета си, като всеки стандартен ключ и контакт може лесно да бъде заменен със свързан и да бъде интегриран в цялостната система, като се вписва отлично на правилното място.

 

 

Netatmo 4

 

 

Valena Life with Netatmo
Oсветление, отопление или щори. Всички продукти се подчиняват на командите, заедно или по отделно. Серията Valena Life/Allure с Netatmo е създадена, за да осигури удобство, сигурност за дома и семейството и да оптимизира разхода на енергия. Моделирането и управлението на „умния дом“ вече е максимално улеснено – от дистанция и с гласови команди.

 

 

Netatmo 5

 

 

Външна интелигентна камера с прожектор
С инсталация лесна, като на външна лампа, интелигентната камера с мощен прожектор уведомява чрез незабавен сигнал при идентификация на външен нарушител в дома заедно със снимка и видеозапис. Освен това, тя генерира висококачествено видео и изпраща известие на сма ртфона, като междувременно запаметява запис и на включената microSD карта.

 

 

Netatmo 6

 

 

Домашната интелигентна камера позволява на потребителите си да бъдат винаги вкъщи, дори, когато не са. Настройката на интелигентната камера се реализира в рамките само на няколко минути – бързо и безпроблемно. Просто включете камерата и я поставете срещу входната врата. Чрез функцията си за лицево разпознаване камерата позволява да бъдат записвани само „натрапници“, а членовете на семейството да бъдат изключени. Двете умни решения защитават цялото семейство както през деня, така и през нощта.

 

 

Netatmo 7

 

 

Детектор за дим
Интелигентната аларма за дим осигурява по-добра защита чрез изпратени в реално време сигнали към смартфона. Постоянен мониторинг на собствената батерия, димния сензор и wi-fi връзката.

 

 

Netatmo 8

 

 

Термостат Нетатмо – спестява енергия без компромис с комфорта
Чрез интелигентния термостат на Netatmo отоплението може да се контролира от смартфон, таблет или компютър дистанционно. С помощта на вградената самообучителна функция, термостатът предвижда кога потребителят ще се прибере, за да включи отоплението предварително.

 

 

Интелигентни радиаторни вентили (Стартов пакет)
Радиаторните вентили позволяват да се управлява отоплението по отделно във всяка стая, за да съвпада с ежедневните ангажименти на семейството. При отворен прозорец сензорът им се задейства и те спират да работят, за да се пести енергия. Вентилите разполагат с boost функция, и дават възможност за управление от разстояние и контрол на консумацията на енергия.

 

 

За Netatmo
В края на 2018-та година Legrand, най-големият производител на ключове и контакти в света и лидер в дигиталните и цифрови сградни инфраструктури придобива френския хардуерен старт-ъп Netatmo. Мисията на Netatmo е да разработва висок клас продукти, които превръщат дома в по-безопасно и по-удобно място. Компанията перфектно балансира между иновации и надеждност на Smart Home пазара, съчетани с модерен стил и изключителен дизайн.

 

 

 

Netatmo 9
Netatmo 10