НОВИНИ

ЗАЕДНО СРЕЩУ COVID-19
2020-04-01

COVID-19

 

Важна информация за клиенти и партньори

 

Предвид усложнената световна здравна и икономическа обстановка, ние в Legrand България искаме да Ви уверим, че наблюдаваме динамично развитието на ситуацията по света. Спазваме всички правителствени разпоредби и изменения като се стремим да изпълняваме няколко ясни цели:

  • Да гарантираме здравето и безопасността на всички наши партньори и служители.
  • Да предоставим възможно най-доброто обслужване на клиентите и партньорите ни, чийто бизнес е от съществено значение за функционирането на икономиката.
  • Да осигурим непрекъснатост на доставките чрез улесняване на транспорта, управление на наличности в регионален склад в Унгария, складове в Италия и Франция, осигуряване на възможност за въздушен транспорт, когато е необходимо.

Въпреки, че ходът на ситуацията е трудно да бъде предвиден, ние ви уверяваме, че разполагаме с ресурси, хора и технологии, за да преминем през тази кризисна ситуация заедно и продължаваме да отговаряме на всички клиентски запитвания.

Нашият екип е изцяло на ваше разположение за всякакви технически въпроси, приложения, продуктова информация и всичко свързано с безпроблемното функциониране на ежедневната дейност.

Не се колебайте да се свържете с нас по тези въпроси.

Комуникация и срещи продължаваме да осъществяваме неограничено по Skype, Viber, мобилен телефон, Zoom, Microsoft Teams и всяка друга платформа удобна за вас.

Нашият екип е отворен за и всяко предложение за действие или промяна, което смятате че ще бъде от полза.

Следете www.legrand.bg за новини и актуална информация.

Екипът на Legrand България